Hayatımızın Renkleri Çocuklarımız

İlçemizin başarılı eğitim kurumlarından Fatih İlköğretim Okulu  Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler’i makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Süleyman Bilen öncülüğünde Öğretmen ve Öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaretten dolayı Güler’de duyduğu memnuniyeti dilet getirdi. Güler, “Ziyaret beni onure etti. Hayatımızın Renkleri, Geleceğimizin Teminatı Yavrularımız için ne yapsak azdır. 23 Nisan her çocuk için özeldir. Bende bu anlamlı ziyaretten dolayı şahsım ve belediyemiz adına okul Müdürümüz başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Güler, öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.