Geziyorum,Okuyorum Oynuyorum

Fatih İlkokulu tarafından hayata geçirilen ‘Analı Babalı Okullar, Geziyorum, Okuyorum, Oynuyorum’ isimli proje kapsamında öğrenciler, Laçin Mahallesinde ki Şehit Ali Uysal İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek okuma etkinliği gerçekleştirdi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen programda Fatih İlkokulu öğrencileri aynı sınıflarda okuyan arkadaşlarına günün anlam ve önemine istinaden birer kitap hediye etti. Etkinliğe İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Belediye […]

Fatih İlkokulu tarafından hayata geçirilen ‘Analı Babalı Okullar, Geziyorum, Okuyorum, Oynuyorum’ isimli proje kapsamında öğrenciler, Laçin Mahallesinde ki Şehit Ali Uysal İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelerek okuma etkinliği gerçekleştirdi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen programda Fatih İlkokulu öğrencileri aynı sınıflarda okuyan arkadaşlarına günün anlam ve önemine istinaden birer kitap hediye etti. Etkinliğe İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Belediye Başkan Vekili Ekrem Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Özdemir, Fatih İlkokulu Müdürü Süleyman Bilen ve proje sorumlusu öğretmen ile öğrenciler katıldı. Program sonunda Sarıcakaya Belediyesi tarafından öğrencilere kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın