Dualarla açıldı

Sarıcakaya’da Catering Hizmeti verecek olan İşadamı Zafer Akkol’un Yemekhane açılışı dualarla gerçekleştirildi. Açılışa; Sarıcakaya İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Belediye Başkanı Faruk Güler, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Özdemir, İlçe Müftüsü Ahmet Kanatlı, Orman Bölge Müdürü Recep Temel, DSİ 3. Bölge Müdürü Murat Gül, AK Parti Sarıcakaya İlçe Teşkilat Başkanı Hikmet Aknur, Sarıcakaya’dan sorumlu AK […]

Sarıcakaya’da Catering Hizmeti verecek olan İşadamı Zafer Akkol’un Yemekhane açılışı dualarla gerçekleştirildi. Açılışa; Sarıcakaya İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Belediye Başkanı Faruk Güler, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Özdemir, İlçe Müftüsü Ahmet Kanatlı, Orman Bölge Müdürü Recep Temel, DSİ 3. Bölge Müdürü Murat Gül, AK Parti Sarıcakaya İlçe Teşkilat Başkanı Hikmet Aknur, Sarıcakaya’dan sorumlu AK Parti İl Bölge Koordinatörü Seydi Kartalca, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.