Hz. Peygamber ve Gençlik

İlçe Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası kapsamından hazırlanan Hz. Peygamber ve Gençlik konulu konferansa konuşmacı olarak katılan İl Müftü Yardımcımız İbrahim Çayır Hocamızın bilgi ve birkiminden yararlandık. Anlamlı programa İlçe Kaymakamımız Mustafa Nevzat Mercan, İlçe Müftümüz Ahmet Kanatlı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Yazar, kurum amirleri ve hemşehrilerimiz ile geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte katıldık. Kuran-ı […]

İlçe Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası kapsamından hazırlanan Hz. Peygamber ve Gençlik konulu konferansa konuşmacı olarak katılan İl Müftü Yardımcımız İbrahim Çayır Hocamızın bilgi ve birkiminden yararlandık. Anlamlı programa İlçe Kaymakamımız Mustafa Nevzat Mercan, İlçe Müftümüz Ahmet Kanatlı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Yazar, kurum amirleri ve hemşehrilerimiz ile geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte katıldık. Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından kompozisyon ve şiir yarışmasında dreceye giren öğrencilerimizede ödüllerini verdik.